Tilbage til opskriftsoversigt
Print opskriften i let læselig form ved at anvende browserens print-menu, som normalt.
...
Kyllingevingesuppe

Ingredienser

4 - 5 personer.

  • 6 - 8 kyllingevinger
  • 3 tørrede milde chillifrugter
  • 1 porre
  • 5 tykke gulerødder
  • Hvid, ikke-for-stærk rodfrugt, f.eks. ½ kålrabi eller 4 middelstore kartofler
  • Peber
  • Basilikum.

Tilberedning

Servering

  1. Evt. rester af fjer og dun fjernes fra kyllingevingerne
  2. Kyllingevingerne, chillifrugterne basilikummen og peberet puttes i stor forvarmet gryde
  3. Det hele svitses ved høj varme. Fortsæt til vingerne alle er pletvis brune, uden at være svedne
  4. Hæld vand i gryden til vingerne er næsten dækkede og skru ned for varmen
  5. Vingerne simrer, mens grøntsagerne tilberedes
  6. Grøntsagerne rengøres og snittes i småstykker - tykkelse af halv fingerbredde
  7. Grøntsagerne kommes i gryden, og der suppleres med vand, så det hele er lige dækket
  8. Det hele simrer videre med låg på i ca. 1½ time
  9. Smag til med salt.

Server med brød eller flutes.