Tilbage til opskriftsoversigt
Print opskriften i let læselig form ved at anvende browserens print-menu, som normalt.
...
Rød linsesuppe

Linserne skal sættes i blød dagen før. Suppen er vegatarisk.

Ingredienser

5 - 6 personer

  • 150 g røde linser
  • 2 l bouillon (anvend grøntsagssuppe fra tidligere eller grøntsagsboullionterninger)
  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 løg
  • 1/4 selleri
  • Kørvel.

Tilberedning

Servering

  1. Linserne sættes i blød natten over
  2. Gulerødder og selleri rives groft
  3. Løgene skæres i tynde skiver
  4. Kørvelen klippes
  5. Bouillonen bringes i kog med linserne og grøntsagerne tilsættes
  6. Retten småkoger ca. 30 min.

Serveres med groft brød og eller udhulet tomat med hytteost (klik og se opskriften).