Tilbage til opskriftsoversigt
Print opskriften i let læselig form ved at anvende browserens print-menu, som normalt.
...
Gulerodssuppe

Ingredienser

4 personer

  • ½ kg gulerod
  • 1 lille løg
  • 10 g plantemargarine (55 %)
  • ½ teskefuld timian eller anden krydderurt
  • 1 liter vand eller bouillon
  • 1½ dl. kogte ris
  • Salt
  • Peber
  • 1 stilk broccoli.

Tilberedning

Tilbehør

  1. Gulerod og løg skæres i skiver
  2. Gulerod og løg svitses sammen med margarine og timian
  3. Vand eller bouillon tilsættes
  4. Suppen koger 15 - 20 min.
  5. Suppen blendes eller passeres gennem sigte
  6. Kogte ris tilsættes
  7. Suppen opvarmes til kogepunktet
  8. Letkogt broccoli kommes i.

Groft brød.

 

 

Energi 4135 KJ
Fordelt på:
Protein 10 %
Fedt 13 %
Kulhydrat 77 %