Madopskrifter

Baggrund

Opskrifterne her er fra min egen husholdning og var oprindeligt en måde at give nogle af mine opskrifter videre til mine børn, nærmeste familie og venner. Nogle opskrifter er mine egne, nogen fra min mor og enkelte af opskrifterne er kommet fra familie og venner. Endelig er nogen af opskrifterne kommet fra Fru Heibøl, Nr. Nissum Seminarium, som i 80-erne ledede et projekt for diabetikere, hvor målet var at demonstrere at man som diabetiker sagtens kan nyde lækker og nem mad.

Send mig gerne opskrifter, så vil jeg tilføje dem.

Filisofi

De forskellige råvarer er så varierede i smag, duft, struktur og visuel udtryk at man sagtens kan lave varieret og spændende mad ved nænsom tilberedning uden de store dikkedarer. Enkelhed fremfor alt. Tilberedning går ud på at fremme råvarernes egen identitet. Det betyder ikke at man ved specielle lejligheder ikke skal kaste sig ud i store og komplicerede projekter – det kan være spændende og øge sin viden og kunnen – men det resulterer ikke nødvendigvis i god mad.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne webside benytter kun cookies nødvendige for beskyttelse af siden og brugerne.