Kartoffelsuppe

Med tomater, løg og agurk. 45 minutter. Hverdagsret. Kan varieres med hvad man har i køleskabet.

Ingredienser

  • 6 alm. kartofler
  • 4 lidt mindre tomater
  • 3 alm løg
  • ½ agurk
  • 30 g Smør
  • 1 teskefuld salt
  • citronsaft fra halv citron.

Tilberedning

  1. To kartofler snittes til pommes frites størrelse og steges i bunden af gryden i olie smør. Gemmes til senere
  2. Løgene snittes
  3. Tomaterne flås
  4. Resten af kartoflerne snittes i skiver og koges i vand sammen med de snittede løg og salt
  5. Efter 25 minutter tilsættes de flåede tomater og pommes fritene
  6. Det hele koger videre i 5 minutter gryden og tages af varmen
  7. Agurken rives i med de store huller i rivejernet
  8. Tilsæt citronsaften.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne webside benytter kun cookies nødvendige for beskyttelse af siden og brugerne.