Rød Linsesuppe

Linserne skal sættes i blød dagen før. Suppen er vegatarisk.

Ingredienser

  • 150 g røde linser
  • 2 l bouillon (anvend grøntsagssuppe fra tidligere eller grøntsagsboullionterninger)
  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 løg
  • 1/4 selleri
  • Kørvel.

Tilberedning

  1. Linserne sættes i blød natten over
  2. Gulerødder og selleri rives groft
  3. Løgene skæres i tynde skiver
  4. Kørvelen klippes
  5. Bouillonen bringes i kog med linserne og grøntsagerne tilsættes
  6. Retten småkoger ca. 30 min.

Servering

Serveres med groft brød og eller udhulet tomat med hytteost (klik og se opskriften).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne webside benytter kun cookies nødvendige for beskyttelse af siden og brugerne.