Svampe rissuppe

Ingredienser

4 personer.

  • 1 løg
  • 250 g champignon
  • 10 g plantemargarine (55%)
  • 1 dl. løse ris
  • 1 liter hønsebouillon
  • 1 spiseskefuld hvidløgsost (20 g)
  • ½ teskefuld salt
  • Peber
  • Klippet persille.

Tilberedning

  1. Løget skæres i terninger
  2. Champignongerne renses og skæres i skiver
  3. Løg og champignoner svitses i en gryde i plantemargarinen sammen med risene
  4. Bouillonen tilsættes og suppen koger ca. 10 minutter
  5. Hvidløgsosten piskes i
  6. Suppen smages til med salt og peber
  7. Persille drysses over ved anretning.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne webside benytter kun cookies nødvendige for beskyttelse af siden og brugerne.