Tomat-kartoffelsuppe

Velsmagende og sund grøntsagssuppe lavet af tomat og kartofler

Ingredienser

4 – 5 personer.

  • 1 stort løg
  • Klippet persille
  • ½ kg kartofler
  • 1 spiseskefuld olie
  • 1½ l bouillon
  • Salt
  • Peber
  • 1 dåse tomater.

Tilberedning

  1. Løget pilles og skæres i skiver
  2. Kartoflerne skrælles og skæres i skiver
  3. Olien varmes i en gryde og løget svitses forsigtigt
  4. Kartofler og bouillon tilsættes
  5. Suppen småkoger ca 50 min.
  6. Tomater og lage fra dåsen tilsættes
  7. Suppen koger videre 10 minutter
  8. Suppen kan herefter blendes
  9. Suppen smages til med salt og peber
  10. Evt. skiver af grovbrød og hvidløg.

Denne webside benytter kun cookies nødvendige for beskyttelse af siden og brugerne.